بچه زیبای هنگ کنگی آماده بغل شده

بغل کردن نوزاد یکی از کارهایی است که در سلامتی جسمی و روحی نوزاد اهمیت زیادی دارد ،که در ابتدا امکان دارد برخی از والدین را نگران کند،به دلیل کوچک و ظریف بودن نوزاد در ابتدا بغل گرفتن آن کمی با استرس همراه خواهد بود.اگر فرزند اولتان را در آغوش دارید می گیرد حتما برایتان تازگی دارد و در تلاش برای مراقبت و محبت به آن هستید پس در ادامه همراه سایت خرید سیسمونی باشید تا با روش های صحیح بغل کردن  نوزاد آشنا بشوید.

قبل از بغل کردن نوزادان لازم است نکاتی را رعایت کنید تا کم​ کم برایتان به شکل عادت در بیاید و ساده​تر شود.دیگران نیز با دیدن عملکرد شما ممکن است این موارد را از شما یاد بگیرند و موقع بغل کردن نوزادان رعایت کنند. برخی از این نکات شامل موارد زیر است:

گهواره برقی ماستلا

دست​هایتان را بشویید:

همیشه قبل از بغل کردن نوزاد مطمئن شوید که دست​هایتان تمیز هستند، زیرا سیستم ایمنی نوزاد هنوز ضعیف است و توانایی مقابله با میکروب​ها را ندارد.

راحت باشید:

راحتی یکی از مهم​ترین موارد هنگام بغل کردن نوزاد است. از لحاظ جسمی و روحی در وضعیت کاملاً راحتی باشید. این مورد به ویژه برای پدرها مهم است که احتمالاً بیشتر از فکر بغل کردن نوزاد می​ترسند. به خودتان فرصت دهید و به یاد داشته باشید که برای شروع یک نفس عمیق بکشید.

به سر و گردن کودک توجه کنید:

مادری که نوزاد خود را بغل کرده و سر گردن او را گرفته

هنگام بغل کردن کودک، بسیار مهم است که سر و گردن او را نگه دارید. در زمان تولد سنگین​ترین بخش بدن نوزاد سرش است و نوزادان کنترل عضلانی لازم برای نگه داشتن گردنشان را ندارند. همچنین به ملاج ها یا همان قسمت​های نرم بالای سر نوزاد نیز توجه ویژه​ای داشته باشید.

شیرسار بی بی برزا وای فای دار

نوزاد را به شکل ایمن بلند کنید: وقتی می ​خواهید کودک را بردارید، یک دست را زیر سرش و دست دیگر را زیر باسنش بگذارید و نوزاد را تا سطح سینهٔ خودتان بالا بیاورید. تا زمانی که سر و گردن نوزاد را نگه داشته​اید تفاوتی نمی​کند که او با چه روشی در آغوش بگیرید.

از او حمایت کنید:

اگر می​خواهید روش صحیح بغل گرفتن نوزاد را بدانید مهم​ترین نکته این است که هنگام گرفتن نوزاد باید حمایت کافی را از سر و گردن او داشته باشید. سر نوزادان سنگین​ترین قسمت بدن آن​ها در هنگام تولد است. از طرفی نوزادان تقریباً تا 4 ماهگی قابلیت کنترل عضلات گردن خود را ندارند تا بتوانند سر خود را به​تنهایی نگه دارند؛ بنابراین شاید بتوان گفت که طرز بغل گرفتن نوزاد 5 ماهه تا حدودی نسبت به نوزادان کوچک​تر راحت​تر باشد. اگرچه همچنان می​بایست در بغل کردن او دقت داشته باشید

روش های بغل کردن نوزاد:

بغل کردن با برخورد پوست به پوست یک راه بسیار آرامش بخش و پیوند عاطفی را بیشتر می کند وتماس قلب با قلب هم یک روش دیگر است که فرزند حس امنیت می کند و با صدای قلب مادر آرامش می گیرد.برای این گونه بغل کردن باید چند کار را انجام دهید:دست راست خود را زیر باسن و پشت کودک و دست چپتان را زیر سرش گذاشته ،بعد دست و بازو راست زیر باسن و قفسه سینه گذارید جوری که دست و بازو زیر باسن او باشد تا بیشترین وزن را نگه دارند.دست چپتان هم باید سر و گردن کودک را نگه دارد ولی فقط مواظب نفس کشیدن نوزاد باشید.

حالت گهواره​ای:

تاب برقی ماستلا با سینی

این حالت یکی از آسان​ترین و بهترین حالت​های در آغوش گرفتن نوزاد در هفته​ های اول تولدش است که طی آن، دست راست شما نیز کمی آزادتر خواهد بود. برای انجام این روش طبق مراحل زیر پیش بروید،در ابتدا کودک را افقی نگه دارید بعد با یکی از دستانتان زیر سر و گردن و یک دست دیگر زیر باسن بگذارید و با برداشتن نوزاد تا سینه بالا می آوریم و انگشتان تا جای ممکن باز کرده تا بدن نوزاد بیشتر تکیه کند.کودک را به بدن خودتان نزدیک کنید و اگر دوست دارید به آرامی او را به چپ و راست همراه بدنتان کمی تاب دهید،از دست آزادتان می​توانید برای انجام کارهای دیگر یا فراهم کردن تکیه​گاه بیشتر برای کودک استفاده کنید

در آغوش گرفتن روی شانه:

یکی از ساده ترین روش های آرام کردن نوزاد آغوش گرفتن روی شانه بوده است و کمک زیادی می کند،برای این روش باید بدن کودک موازی با بدن خودتان بوده و سر نوزاد تا ارتفاع شانه بالا نگه دارید.سر کودک را روی شانه و سینه تکیه داده به صورتی که به پشت نگاه کنید.یک دست خود را روی سر و گردنش نگه دارید و دست دیگر باسن کودک را بگیرید.

نکاتی مهم هنگام بغل کردن نوزادان

مادر کودک خورا بغل کرده و در حال نوازش کردن سر اوست

مواظب سر و گردن نوزاد باشید.

اگر وقتی نوزاد را در آغوش دارید، گریه یا بهانه​گیری می​کند، بهتر است حالت دیگری آن را بگیرید.

مراقب باشید که تنفس کودک به درستی انجام می شود و حالت قرارگیری سر آن  اختلالی ایجاد نکند.

به یاد داشته باشید همیشه هنگام​جابه​جایی کودک در بین دوستانتان، یک دستتان زیر سر کودک قرار دهید.

بغل کردن توسط کودکان و افراد مسن تر نشسته انجام شود .

چاقو، آتش و گرمای زیاد در نزدیکی نوزاد خطرناک  اتفاقی منجر به صدمهٔ نوزاد می شود.

وقتی کودکتان را در بغل دارید، از کسانی که در حال کار با وسایل خطرناک هستند دور بمانید.

برای ایمنی بیشتر، وقتی از پله​ها بالا و پایین می​روید،​نوزاد را با هر دو دستتان نگه دارید.

نوزادتان برای بازی​های خشن و خطرناکی مثل پرتاب شدن به هوا یا بالا انداختن روی زانوی شما اصلاً آماده نیست.

هنگام نگه​داشتن کودک به مدت طولانی یا برای کمک به تغذیه با شیر مادر، از بالش پشتیبانی نوزادان استفاده کنید.

در حین نگهداری از کودک نوشیدنی​های داغ حمل نکنید یا کنارتان قرار ندهید. وجود چاقو، شعله​ های آتش و گرمای بیش ​از حد در اطراف شما خطرناک هستند و می​توانند منجر به آسیب​های تصادفی شوند. همچنین از افرادی که در کنار شما با لوازم خطرناک کار می​کنند، دوری کنید.

برای امنیت بیشتر، کودک خود را با هر دو دست نگه دارید.

هرگز کودک خود را محکم تکان ندهید؛ انجام این کار می​تواند باعث خونریزی در مغز و حتی مرگ شود

چگونه رفتار کنیم که نوزاد به اصطلاح بغلی نشود؟

تحقیقات نشان داده بغل کردن مزایای زیادی دارد ولی اینگونه نیست که همیشه در بغل بگیرید ،کودک برای رشد مهارت های حرکتی باید مدتی روی زمین و روی شکم قرار دهید.در آغوش گرفتن نوزاد نیاز اساسی و واجب حداقل تا دو سالگی کودک بوده است و هرگز نباید از آن غافل شوید به دلیل اینکه باعث امنیت و عزت نفس نوزاد می شود.در این دوره و سن کودک بغلی نمی شود فقط به تنها نیاز های آن پاسخ داده اید.اگر نوزاد به شکم خواباندن و بهانه گرفت خودتان هم به همان صورت بخوابید و ارتباط چشمی برقرار کنید.

بهترین سن نشاندن نوزاد :

یکی از موفقیت و ذوق های هر پدر مادری دیدن کودکش در وضعیت جدیدی بوده است .نشستن هم یکی از نقاط عطف دیگر در زندگی شما و نوزاد به حساب می آید .با این اتفاق آغاز غذا خوردن،بهتر دیدن محیط اطراف و ارتباط بین افراد اطرافش بیشتر خواهد شد.حدودا از 3 تا 4 ماهگی زمانی که سر و گردنش را نوزاد بتواند نگه دارد آغاز می شود.در ابتدا  در سه و چهار ماهگی روزی یکی یا دو بار آن را در بغل خود بنشانید.در 7 تا 9 ماهگی نوزاد توانایی نشستن به تنهایی را پیدا خواهد کرد .البته باید بدانید با زودتر نشاندن نوزاد ،دچار اختلالاتی خواهد شد .

یکی از بهترین وشیرین ترین مراحل تجربیات والدین در آغوش گرفتن نوزاد می باشد.اصول صحیح بغل گرفتن مهارت می خواهد تا آسیبی به او وارد نشود.پس برای داشتن فرزندی سالم تر و خرید وسایل بغل کردن نوزاد (آغوشی و غیره)به سایت سیسمونی آنلاین شیراز مراجعه کنید و با متخصصان ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *